28 Ağustos 2011 Pazar

NLP EĞİTİMİ

NLP ile hayata karşı farkındalığınızı ve duyusal keskinliğinizi arttırmak, başarılı ve güçlü bir hayata sahip olmak, NLP sayesinde kazanacağınız yeni bakış açıları ve yeni inançlar ile sorunlarınızı fırsata dönüştürmek ve kısacası hayatınızın her alanında üstünlüğü ele almak ve kişisel mükemmelliği yakalamak için nlp eğitimlerine katılabilirsiniz.
NLP Sertifika Eğitimleri:
  • ·         NLP Diploma Eğitimi
  • ·         NLP Practitioner Eğitimi (NLP Uygulayıcı)
  • ·         NLP Master Practitioner Eğitimi
  • ·         NLP Trainer (NLP Eğitmenlik Eğitimi)
      Neuro linguistic programming gerçek zamanlı durumlarda öğrenme entegrasyonu, hangi sırayla ulaşmak istiyor etkisi atmosferini oluşturur. Teknoloji sayesinde çeşitli nlp öğrenmek için alternatif yollar çoğalmıştır.Son birkaç yıldır, Neuro Linguistic Programming (nlp) derece popülaritesi dünya çapında büyüdü.
 
     Neuro Linguistic Programming, okullarda, iş ve kariyer geliştirme vb. ilişki için önemli bir rol oynar. Program tüm yerçekimi tamamen kendisi izleyerek program özü kavrayan ve ona yardımcı programı aracılığıyla bireysel yardım için motivasyon motive olmuştur. 

     NLP Master Practitioner ve NLP Trainer eğitimleri  ileri düzey sertifika eğitimleri olup NLP Trainer eğitimi, NLP Uzmanı ünvanıyla bu alanda profesyonel olarak NLP eğitmenliği yapılabilmesi için eğitmenlik lisansına sahip olabileceğiniz bir eğitim programıdır.